About us..

Ik ben Kayleigh, ik woon in Zwolle, samen met mijn man Nathan, ons hondje Loulou en onze Britten Lizzy en Blossom. Ik werk als fysiotherapeut. Ook heb ik een aantal jaren als paraveterinair (dierenartsassistente) gewerkt, maar hier ben ik mee gestopt sinds de geboorte van onze zoon. Van kleins af aan ben ik al gek op dieren. Loulou was mijn eerste eigen hondje.

 

Toen Nathan en ik gingen samen wonen, begon het bij mij al snel te kriebelen om een kat aan te schaffen. Lekker gezellig 's avonds samen op de bank met een pluizenbolletje erbij. Heerlijk leek mij dat. Loulou onze Cavalier King Charles spaniel was er natuurlijk ook, maar omdat ik destijds nog in Groningen studeerde was zij doordeweeks veel bij mijn ouders. Ik vond het maar stil in huis, en al helemaal als Nathan ook nog eens late dienst had. 

 

Mijn zoektocht begon met het ras vinden wat het best bij ons en onze situatie zou passen. Ik kwam al snel op de Brit uit. En hoe meer ik mij ging verdiepen, hoe beter ik het ras bij ons vond passen. Maar als paraveterinair wilde ik zeker weten dan ons katje uit een goed, gezond, warm nest kwam. Door mijn werk, en de stages in het verleden in het dierenasiel en stage in een cattery wist ik precies waar ik op moest letten. Ik besloot contact te leggen met een fokster van de kleur waar ik door mijn zoekacties verliefd op was geworden, de Black Shaded Silver.  En daar was onze eerste Brit Xavi...