Nieuws!

2023

17 november 

Onze Jet heeft bij Yentl in Limburg een mooi nestje gekregen met allemaal golden shaded pointjes. Alle kittens hebben een gouden mandje gevonden

 

 

 

24 februari 

In verband met mijn verlof verwachten wij voorlopig geen nestjes. Ook de reactie op de mail zal wat langer kunnen duren. Wij hopen op uw begrip. Alvast bedankt.

Zodra er een planning wordt gemaakt zal dit worden gedeeld op onze socials en website. Dus vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram!

Volg ons op Instagram!

 Volg ons op Facebook. Like onze pagina!2022

26 oktober 

Er is toch nog een kitten opnieuw beschikbaar gekomen uit het nestje van Lizzy. Deze kleine meid is nu ruim 9 weken oud. Ze is seal silver shaded point van kleur en is een korthaartje. Zal zal later erg veel op haar moeder Lizzy gaan lijken. Ze houd haar blauwe ogen!
Bij oprechte interesse stuur ons een berichtje via ons contactformulier 
Wij zoeken echt een 5 sterren huisje voor onze Soothing Duchess Diva, denk jij dit te kunnen bieden laat het ons dan snel weten! 

7 oktober

De kittens van Lizzy zijn nu alweer ruim 6 weken oud. We zijn rustig aan met de zoektocht naar het ideale huisje. Ook hebben we besloten te stoppen met de wachtlijst/interesse lijst. Dit betekent ook dat iedereen die er nu nog opstaat geen berichten meer van ons zullen gaan krijgen. De lijst bijhouden en iedereen mailen kost gewoon weg te veel tijd. Ook omdat de meesten ook elders gaan zoeken en niet laten weten dat ze ondertussen zijn voorzien. Waardoor er een lange lijst ontstaat met mensen die niets meer van zich laten horen. Dit, en het feit dat wij voorlopig even geen nestjes zullen gaan krijgen, zorgt ervoor dat ik definitief stop met de lijst. 

21 augustus

Vandaag is Lizzy uitgerekend! Hopelijk duurt het nu niet lang meer tot dat ze haar 'geheimpjes' prijs geeft. Ook is het vanaf nu niet meer mogelijk je aan te melden voor de interesse lijst. Er staan aardig wat mensen op en wij zullen na het nestje van Lizzy zeker weer even een lange pauze inlassen. Voorlopig dus even geen kittens. Uiteraard houden wij onze site en socials up-to-date. Zodra er nieuws is zullen we dat zeker melden! 

 

10 juli

De website is weer up-to-date. Kijk voor de nieuwste foto's van ons huidige nestje snel bij c-nestje!

En kunnen wij bevestigen dat Lizzy zwanger is!  Rond 21 augustus dus weer een nestje.

26 juni

Op 26 mei is Blossom bevallen van 5 kittens! Ondertussen zijn de kittens een maand oud en doen ze het fantastisch. Blossom is een lieve mama en zorgt goed voor haar kleintjes. Alle kittens zijn voorlopig onder optie omdat wij een lijstje hebben met mensen die geïnteresseerd zijn. Mochten er uiteindelijk toch nog kittens beschikbaar komen, zal ik dit zeker melden op de website en socials. 

Lizzy is ruim een week geleden op date geweest. Het is nog even afwachten of het is gelukt, maar als het gelukt is verwachten wij rond 21 augustus weer een nestje! 

10 april

Tot nu toe nog geen nieuws wat betreft zwangerschappen of kittens. Wel dat alleen Blossom nog op de planning staat voor dit jaar. Wij verwachten dit jaar dus maar één nestje...

27 februari 

De wachtlijst heeft een naam verandering gehad, vanaf nu noemen we het gewoon een interesse lijst. Ook is het aanmeldformulier verwijderd van de site en is aanmelden nu gewoon mogelijk via contact. Tot nu toe nog geen nieuws over mogelijke zwangerschappen. Blossom gaat volgende maand voor haar HCM echo en mag als de tijd rijp is krols gaan worden en naar de kater. 


2021

10 oktober

Het is al even een tijdje stil op de site. Inmiddels is ons b-nestje alweer een halfjaar oud en zijn wij nog steeds heel blij met alle gouden mandjes die zij gevonden hebben. We krijgen nog regelmatig een leuke foto of update van het nieuwe personeel. Wat blijft dat leuk! 

 

Ondertussen heb ik van het voorjaar het certificaat Vakbekwaamheid "Houders van Honden en Katten" behaald. Nu voldoe ik echt aan alle eisen die de overheid stelt. Al is er nog steeds een grijs gebied over wanneer je beroepsmatig fokt... Ik heb nu in elk geval alles in huis en behaald, zodat ik ook echt volgens alle regels fok die de overheid hierover heeft opgesteld. 

 

Over ongeveer anderhalve maand een nieuwe update over onze planning voor 2022 en wanneer de wachtlijst weer open gaat!

Dus houd de site dan ook weer in de gaten!

28 maart

Hoera! Op 25 maart is Lizzy bevallen van een zesling. Moeder en kittens maken het goed.

Alle kittens zijn in optie (niet beschikbaar), de mensen die op onze wachtlijst staan ontvangen binnen elke weken een mail. 

Neem een kijkje bij ons B-nestje

14 februari 

Leuk nieuws! Lizzy verwacht rond 24 maart kittens. Alle mensen van de wachtlijst hebben inmiddels een mail ontvangen. De wachtlijst voor 2022 blijft zeker tot eind van dit jaar gesloten. 


2020

19 december 2020

Laatste update van dit jaar.. De kittens van ons eerste nestje zijn ondertussen al aardig groot geworden. Ze zijn stuk voor stuk erg lief en mooi. De kittens hebben allemaal fantastisch personeel gekregen. Wij zijn erg trots op dit nestje en hun nieuwe personeel! Hopelijk geeft Lizzy in 2021 weer een prachtig nestje.

Wel zijn wij overweldigd door de vele geïnteresseerden. Daarom heb ik sinds afgelopen zomer al een stop op de wachtlijst. De mensen op de wachtlijst worden via de mail op de hoogte gehouden als er eventueel nieuws is. 

Verder willen wij iedereen, ondanks dit rare jaar, hele fijne Feestdagen wensen, en al het goed voor 2021!

 

Tot in het nieuwe jaar..

9 mei 2020

Morgen zijn de kittens alweer 3 weken. Ze hebben allemaal al een gouden mandje gevonden. Ondanks dat zijn er de laatste tijd veel nieuwe aanmeldingen voor de wachtlijst. Nu zo veel dat ik genoodzaakt ben om er een tijdelijke stop op te zetten. Na verwachting zal de wachtlijst begin 2021 weer open gaan voor nieuwe aanmeldingen. Houd de site tegen die tijd even in de gaten, mocht er nog interesse zijn.

11 maart 2020

Lizzy is zwanger! Wij verwachten kittens rond 18 april. Echter is er op dit moment wel een lange wachtlijst..


2019

7 November 2019

Helaas is Lizzy niet meer krols geworden, en nu de dagen korter zijn, verwacht ik ook niet meer dat ze krols gaat worden. Waarschijnlijk zal ze van het voorjaar weer krols zijn. Echter hebben wij geen plannen om dan een nestje met Lizzy te doen i.v.m. mijn eigen zwangerschap/bevalling. Ook gaan wij eerst genieten van onze nieuwe gezinssituatie en kan ik dus geen planning maken voor 2020. Het is afwachten wanneer wij er allemaal weer aan toe zijn. Dus helaas voorlopig geen kittens in de cattery.

29 mei 2019

Cursus kattengenetica succesvol afgerond en geslaagd voor het examen! Ik heb hier veel aan gehad. En dit gaat mij zeker helpen met de keuzes voor welke kater bij Lizzy past. Ik vind het echt een must voor elke fokker. 

17 april 2019

Kijk snel bij Shows! De afgelopen show in Olst staat nu ook op onze pagina! Klik hier

10 april 2019

Lizzy heeft het goed gedaan op show. De keurmeester was helemaal weg van haar. Ze is Best In Variëteit geworden en mocht een beker mee naar huis nemen. Erg trots op ons meisje!  Foto's en een verslagje over de show volgen nog..

27 maart 2019

Lizzy staat ingeschreven voor de Neocat show in Olst op 7 april  a.s.  Tot dan!! 

Meer info over deze show klik hier

29 januari 2019

Afgelopen zondag zijn we voor het eerst met Lizzy naar show geweest. Een gezellige dag en Lizzy vond het gelukkig ook leuk. Leuke mensen gesproken en vanaf nu ook officieel partners met Royal Canin. Nieuwsgierig naar deze dag klik dan hier.


2018

30 december 2018

Onze kleine Lizzy is ondertussen alweer 5 maanden oud. Ze staat nu ingeschreven voor haar eerste kattenshow. Op 27 januari 2019 is ze te bewonderen op de Neocat Wereldshow in Houten. 

5 november 2018

Wij hebben gezinsuitbreiding! Sinds 1 november woont Lizzy bij ons. En wat doet ze het al goed. Nu een paar dagen hier en Xavi kan al goed met haar opschieten. Lizzy vind Loulou (hond) nog een beetje eng, gelukkig is Loulou erg lief voor haar. 

Hier gaat het helemaal goed komen. We genieten van haar. Ze is een gezellig en lief poesje. Neem alvast een kijkje op haar pagina!