Nieuws!

2020

9 mei 2020

Morgen zijn de kittens alweer 3 weken. Ze hebben allemaal al een gouden mandje gevonden. Ondanks dat zijn er de laatste tijd veel nieuwe aanmeldingen voor de wachtlijst. Nu zo veel dat ik genoodzaakt ben om er een tijdelijke stop op te zetten. Na verwachting zal de wachtlijst begin 2021 weer open gaan voor nieuwe aanmeldingen. Houd de site tegen die tijd even in de gaten, mocht er nog interesse zijn.

11 maart 2020

Lizzy is zwanger! Wij verwachten kittens rond 18 april. Echter is er op dit moment wel een lange wachtlijst..


2019

7 November 2019

Helaas is Lizzy niet meer krols geworden, en nu de dagen korter zijn, verwacht ik ook niet meer dat ze krols gaat worden. Waarschijnlijk zal ze van het voorjaar weer krols zijn. Echter hebben wij geen plannen om dan een nestje met Lizzy te doen i.v.m. mijn eigen zwangerschap/bevalling. Ook gaan wij eerst genieten van onze nieuwe gezinssituatie en kan ik dus geen planning maken voor 2020. Het is afwachten wanneer wij er allemaal weer aan toe zijn. Dus helaas voorlopig geen kittens in de cattery.

29 mei 2019

Cursus kattengenetica succesvol afgerond en geslaagd voor het examen! Ik heb hier veel aan gehad. En dit gaat mij zeker helpen met de keuzes voor welke kater bij Lizzy past. Ik vind het echt een must voor elke fokker. 

17 april 2019

Kijk snel bij Shows! De afgelopen show in Olst staat nu ook op onze pagina! Klik hier

10 april 2019

Lizzy heeft het goed gedaan op show. De keurmeester was helemaal weg van haar. Ze is Best In Variëteit geworden en mocht een beker mee naar huis nemen. Erg trots op ons meisje!  Foto's en een verslagje over de show volgen nog..

27 maart 2019

Lizzy staat ingeschreven voor de Neocat show in Olst op 7 april  a.s.  Tot dan!! 

Meer info over deze show klik hier

29 januari 2019

Afgelopen zondag zijn we voor het eerst met Lizzy naar show geweest. Een gezellige dag en Lizzy vond het gelukkig ook leuk. Leuke mensen gesproken en vanaf nu ook officieel partners met Royal Canin. Nieuwsgierig naar deze dag klik dan hier.


2018

30 december 2018

Onze kleine Lizzy is ondertussen alweer 5 maanden oud. Ze staat nu ingeschreven voor haar eerste kattenshow. Op 27 januari 2019 is ze te bewonderen op de Neocat Wereldshow in Houten. 

5 november 2018

Wij hebben gezinsuitbreiding! Sinds 1 november woont Lizzy bij ons. En wat doet ze het al goed. Nu een paar dagen hier en Xavi kan al goed met haar opschieten. Lizzy vind Loulou (hond) nog een beetje eng, gelukkig is Loulou erg lief voor haar. 

Hier gaat het helemaal goed komen. We genieten van haar. Ze is een gezellig en lief poesje. Neem alvast een kijkje op haar pagina!

25 september 2018

Groot nieuws!! Het is dan eindelijk zo ver. In november komt ons meisje bij ons wonen. Wij hopen dat zij onze echte start van Cattery Soothing zal zijn. Heel blij met het vertrouwen van Cattery Gloriosos Elegantes 

Ps. Zondag 30 september gaan wij ook weer naar show met Xavi. Deze Neocat show "Katten Kijken" vind plaats in Hoevelaken.

31 juli 2018

Wij zijn bezig om een poesje binnen te halen voor de echte start van de cattery. Het wordt een shaded point, maar welke kleur is nog even afwachten. Op 27 juli 2018 is er een nestje geboren en wij hopen dat ons droommeisje er bij zit. 

Later meer!!

8 april 2018

Ja! Xavi heeft zijn 3e CAP punt binnen en dat betekend dat hij kampioen is!

Voor foto's klik op verder

2 april 2018

Wij zijn er weer bij op de Neocat show in Dalfsen op 8 april!