Neocat Show in Hoevelaken 2018

Op 30 september 2018 zijn wij weer naar show geweest. Xavi wist de keurmeester weer voor zich te winnen en kreeg een prachtig rapport mee. Uiteraard heeft hij ook zijn eerste CAPIB punt behaald. Aan het eind van de show werd hij ook weer opgeroepen voor voordracht Best in Show. Helaas niet gewonnen. Een mooie grote effenkleur Brit ging er met de beker vandoor. 

Maar wij zijn blij met deze mooie resultaten en hebben genoten van een hele gezellige dag. 

Neocat Show in Dalfsen 2018

Op 8 april 2018 zijn wij naar de Neocat show in Dalfsen geweest. Xavi heeft het prima gedaan op deze show. Hij heeft zijn 3e CAP punt behaald en mag zich vanaf nu kampioen noemen. 

Ook was het een erg gezellige show. Ik moet zeggen dat deze kleinere shows toch vaak leuker zijn dan de groteren, zeker als het gaat om contact met andere mensen. Van fokkers tot liefhebbers, op een kleinere show raak je toch sneller met elkaar aan de klets. 

Neocat Show in Olst 2017

De show in Olst was een kleine, maar zeer gezellige show. Ik heb leuk kunnen kletsen met bezoekers en collega fokkers. 

Ook Xavi deed het goed! Hij heeft zijn 2e CAP punt behaald en is Best in Variëteit geworden. 

Zeer geslaagde dag!

Neocat Wereldshow in Houten 2017

Op deze show waren meer dan 700 katten! Erg mooie show met ook veel leuke standjes, dus ja ook weer leuk geshopt. Xavi heeft zijn eerste CAP punt behaald en is zelfs Best in Show in de categorie Britten castraten overige kleuren. Er waren zoveel Britten dat de Best in Show was opgedeeld in de klassieke kleuren en overige kleuren. Heel erg trots natuurlijk op hem dat hij het zo super goed heeft gedaan! Mooie beker en een zak brokken mee naar huis.